Tapas and snacks
Burrata style Zafferano
The dish that captivated me from the first moment is called Burrata d'Andria with melanzane e pomodori (Eggplant and tomatoes). It is a simple, completely different way and original present the
Nachos: Tortilla chips with cheese and more stuff
"No hagas nada hoy que comprometa tu mañana" Nachos. Totopos con queso y más cositas en Español Lo reconozco... Decididamente la cocina mexicana me encanta, y aunque tengo que confesar que empecé por el tan socorrido tex-mex, he de decir que es una gastronomía que va...
Eggplant alla Lucana
Basilicata is a region of Italy that is embedded between the lands of Calabria and Apulia, in the southern part of the country. It forms the concave side of the boot, to the shores of the Tyrrhenian Sea.
Jazmin arroz frito with chicken
Jasmine Rice is the type of rice used in Thailand. It is a type of rice long grain and fine, but a delicate taste and sweet aroma. Grown in Southeast Asia and
Flapjacks with strawberries
"La sonrisa es el idioma universal de los hombres inteligentes." Flapjacks con fresas en Español Esta deliciosa tarta ideal para golosos, es idónea para que en el fin de semana, le podáis hacer buen (BREAK) a la dichosa dieta prevacacional. Es una especie de pastel de...
Pancakes guacamole
"El valor de una persona no se mide por las veces en que lo derriban, sino por las veces en que se levanta y sigue hacia adelante" Tortitas de guacamoles en Español Llega la época del calor y con ella comienzan a apetecer comidas más ligeras, más frescas, más rápidas...
Salmorejo with whitebait and shrimp brochette
Among others in Spain there are various alternatives, and the of Malaga was sympathetic for its freshness and very appropriate to the times that run: El Gazpacho day.
Italian Burger
"Procura regalar al menos una sonrisa al día, la vida te la devolverá con creces" Hamburguesa alla italiana Me decidí hace un tiempo a crear una hamburguesa con esencia italiana. Le di una vueltas a los ingredientes y condimentos, me puse manos a la obra, y aquí...
Blown queso y albahaca
The soufflé is a light dish prepared baked and made with beaten eggs, combined with other ingredients and can be well served as a main dish or as a dessert.