desserts - desserts
La Vie en Rose Cake
It is Valentine's day and it seems that hearts are more visible... all the shop windows are filled with red and pink color with many hearts of all sizes.
Bundt cake with lemon poppyseed
Bundt is a type of striated ring mold. It is originally from Germany but in the 50 extended its use in the United States and today is
Macarons of chewing gum (bubble gum au)
Ladurée just out sale for its flavor of 2012 making it match the fashion week in Paris as in recent years. This time was dedicated it to the
Macarons: my shameful secrets
When you have read many books and tutorials, and there have been many different macaroons recipes, one gets to have some control over these indomitable pastelilos... I returning
Pumpkin pie. From Thanksgiving to Christmas IV. Pumpkin cake
This pumpkin pie (Pumpkin Pie) the most typical of this feast of Thanksgiving or Thanksgiving in United States) is super original. Its ingredients a bit misleading
Special Sweet Dreams Book... For your eyes only
I bring you a gift. You deserve it for all these fabulous months that have given me. I have worked hard these days to put to your disposal a
Chocolate cake, cream and wild strawberries
"Hoy puede ser un gran día. Plantéatelo así" Receta de Tarta de chocolate, nata y fresas silvestres en Español ¡Niños!... Hoy estáis de suerte. Hago doblete, espectacular tarta de chocolate con nata y fresas silvestres y Legoland. Creo que también los mayores estaréis...
Sweet dreams (Sweet dreams)
"Te prometo que lo mejor está aún por llegar" Perdonad por este post que no incluye ninguna receta, pero no creo que os defraude, las fotos hablan por si solas. Más de uno me habéis pedido que os cuente las noticias y acontecimientos de cómo va transcurriendo todo,...
Toblerone Cheesecake
"Nuestros amigos son los hermanos que Dios olvidó darnos" Tarta de queso de Toblerone en Español Lista de ingredientes para la cesta de la compra El problema de ser goloso es que hay pocas cosas que no te gusten, pero en el caso del Toblerone, incluso a los no golosos...